Informatiebijeenkomsten Dienstenrichtlijn, Eindhoven - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Vrijdag 3 april 2020
kalender

Informatiebijeenkomsten Dienstenrichtlijn, Eindhoven

Eindhoven, station
wikimedia/Patrick Dolmans
datum 11 juni 2009 - 2 juni 2009
plaats Eindhoven
locatie 26 mei 2009 2 juni 2009 en 11 juni 2009 Toon locatie

Net als in 2008 worden ook dit jaar gratis informatiebijeenkomsten over de Dienstenrichtlijn i georganiseerd. De bijeenkomsten in 2009 zijn bedoeld voor ambtenaren die zich bezighouden met juridische zaken, elektronische dienstverlening, dienstverlening aan bedrijven, vergunningverlening en toezicht houden. Andere betrokkenen, waaronder bestuurders uit uw organisatie, zijn ook welkom.

Tijdens de bijeenkomsten is er volop gelegenheid experts te bevragen en informatie te verzamelen, ongeacht hoe ver u bent met de Dienstenrichtlijn. Daarnaast kunnen decentrale overheden ter plekke ook accounts voor de Berichtenbox en het IMI aanvragen en oefenen met het Dienstenloket. Tot slot staan ervaringsdeskundigen uit uw decentrale praktijk en de initiatiefnemers van deze bijeenkomsten u graag te woord.

De bijeenkomsten worden georganiseerd door de ministeries van Economische Zaken, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Justitie, Antwoord voor bedrijven, ICTU, Unie van Waterschappen, Interprovinciaal Overleg, Vereniging Nederlandse Gemeenten en Kenniscentrum Europa decentraal.


1.

Meer over...