30661 NL - wetsvoorstel
Wijziging van de Telecommunicatiewet (antenneregister, uitbreiding van het verbod op spam)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 18 augustus 2006 ingediend door de minister van Economische Zaken, Wijn i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is de Telecommunicatiewet te wijzigen teneinde een antenneregister in te stellen; dat het voorts wenselijk is het verbod op het verzenden van ongevraagde elektronische communicatie voor marketingdoeleinden zonder voorafgaande toestemming uit te breiden naar communicatie aan rechtspersonen en diverse andere onderwerpen te regelen.

1.

Volledige titel

Wijziging van de Telecommunicatiewet verband houdende met de instelling van een antenneregister, de uitbreiding van het verbod op het verzenden van ongevraagde elektronische communicatie alsmede regeling van diverse andere onderwerpen

2.

Nota's van wijziging en amendementen

Bij dit wetsvoorstel werden twee nota's van wijziging en zeven amendementen ingediend.

3.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer drie moties ingediend.

4.

Documenten

(49 stuks)

2 18 augustus 2006, koninklijke boodschap, nr. 1     KST99916
Koninklijke boodschap
publicatie: 25 augustus 2006
 
2 18 augustus 2006, voorstel van wet, nr. 2     KST99917
Voorstel van wet
publicatie: 25 augustus 2006
 
2 18 augustus 2006, memorie van toelichting, nr. 3     KST99918
Memorie van toelichting
publicatie: 25 augustus 2006
 

5.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

6.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten, een overzicht van Kamerleden en bewindslieden die bij de behandeling van dit dossier het woord hebben gevoerd en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

7.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.