35766 NL - initiatiefnota
Initiatiefnota “Zorg van Nationaal Belang. Deels beëindigen marktwerking. En een zorgcrisisreserve in geval van pandemie, ramp of aanslag”

Please note

This page contains a limited version of this dossier in the EU Monitor.

Deze initiatiefnota werd op 16 maart 2021 ingediend.

 

1.

Volledige titel

Initiatiefnota van de leden Agema en Wilders over“Zorg van Nationaal Belang. Een direct einde aan een deel van de marktwerking. En een zorgcrisisreserve in geval van pandemie, ramp of terreuraanslag”

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer drie moties ingediend.

3.

Documenten

(12 stuks)

2 16 maart 2021, geleidende brief, nr. 1     KST357661
Geleidende brief
 
2 16 maart 2021, initiatiefnota, nr. 2     KST357662
Initiatiefnota
 
2 13 september 2021, brief, nr. 3     KST357663
Brief regering; Reactie op de initiatiefnota van de leden Agema en Wilders over “Zorg van Nationaal Belang. Een direct einde aan een deel van de marktwerking. En een zorgcrisisreserve in geval van pandemie, ramp of terreuraanslag”
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

The full version is available for registered users of the EU Monitor by ANP and PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

The EU Monitor enables its users to keep track of the European process of lawmaking, focusing on the relevant dossiers. It automatically signals developments in your chosen topics of interest. Apologies to unregistered users, we can no longer add new users.This service will discontinue in the near future.