Artikelen bij COM(2023)522 - Standpunt EU in het Gespecialiseerd Comité voor het wegvervoer dat is ingesteld bij de Handels- en samenwerkingsovereenkomst met het Verenigd Koninkrijk met betrekking tot de vaststelling van technische specificaties voor de slimme tachograaf 2

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.



Artikel 1

1. Het standpunt dat namens de Unie moet worden ingenomen in het Gespecialiseerd Comité voor het wegvervoer, dat is ingesteld bij artikel 8, lid 1, punt o), van de Handels- en samenwerkingsovereenkomst tussen de Europese Unie en de Europese Gemeenschap voor Atoomenergie, enerzijds, en het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, anderzijds (“Gespecialiseerd Comité voor het wegvervoer”), met betrekking tot het gebruik van slimme tachografen en de aanpassing van technische specificaties voor de slimme tachograaf 2, is uiteengezet in het bij dit besluit gevoegde ontwerpbesluit van het Gespecialiseerd Comité voor het wegvervoer.

2. Kleine wijzigingen van de aanpassingen als uiteengezet in artikel 1 van het bijgevoegde ontwerpbesluit van het Gespecialiseerd Comité voor het wegvervoer kunnen door de Commissie worden vastgesteld zonder dat een nieuw besluit van de Raad nodig is.

Artikel 2

Dit besluit is gericht tot de Commissie.