Artikelen bij COM(2010)57 - 2010/0038 (NLE) Voorstel voor een besluit van de Raad betreffende een EU-standpunt in de Samenwerkingsraad EG-Zuid-Afrika over de wijziging van de desbetreffende bepalingen en bijlagen van de Overeenkomst inzake handel, ontwikkeling en samenwerking tussen de EG en Zuid-Afrika (de TDC-overeenkomst), teneinde bepaalde tarieven in overeenstemming te brengen met de tarieven die door Botswana, Lesotho en Swaziland op EU-producten worden toegepast uit hoofde van bijlage 3 bij de tussentijdse economische partnerschapsovereenkomst met de SADC

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.


Artikel 1

1. Het standpunt van de Europese Unie in de Samenwerkingsraad EG-Zuid-Afrika over de wijziging van de desbetreffende bepalingen en bijlagen van de Overeenkomst inzake handel, ontwikkeling en samenwerking tussen de Europese Gemeenschap en haar lidstaten, enerzijds, en de Republiek Zuid-Afrika, anderzijds, wordt gebaseerd op het bij dit besluit gevoegde ontwerpbesluit van de Samenwerkingsraad.

Artikel 2

2. De vertegenwoordiger van de Europese Unie in de Samenwerkingsraad wordt gemachtigd het besluit van de Samenwerkingsraad namens de Europese Unie te ondertekenen.

Artikel 3

3. Het besluit van de Samenwerkingsraad wordt direct na goedkeuring bekendgemaakt in het Publicatieblad van de Europese Unie.

Dit besluit is gericht tot de lidstaten.