Artikelen bij COM(2007)84 - Standpunt van de EG in de Associatieraad inzake de tenuitvoerlegging van artikel 80 van de associatieovereenkomst met Libanon

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.



Enig artikel

Het standpunt van de Gemeenschap in de Associatieraad die is ingesteld bij de Euro-mediterrane overeenkomst tussen de Europese Gemeenschappen en hun lidstaten, enerzijds, en de Republiek Libanon, anderzijds, inzake de tenuitvoerlegging van artikel 80 van die overeenkomst, stemt overeen met het aan dit besluit gehechte ontwerp van besluit van de Associatieraad.

De op te richten subcomités worden voorgezeten door een vertegenwoordiger van de Europese Commissie namens de Europese Gemeenschap en haar lidstaten. De lidstaten worden in kennis gesteld van en hebben het recht deel te nemen aan de vergaderingen van bedoelde subcomités.

Een vertegenwoordiger van het voorzitterschap van de Raad brengt het standpunt van de EU naar voren over aangelegenheden die vallen onder de Titels V en VI van het Verdrag van de Europese Unie. De Commissie wordt volledig betrokken bij de voorbereidende werkzaamheden en de vaststelling van de doelstellingen van de vergaderingen van de subcomités.