Verzoek van het lid Joseph (NSC) de minister van Armoedebeleid Participatie en Pensioenen voor het CD Pensioenonderwerpen op 4 april a.s. een brief te vragen met de termijn waarop de wetsvoorstellen Verlenging Transitieperiode Toekomst Pensioenen en de Verzamelwet Wet Toekomst Pensioenen aan de Kamer gestuurd zullen worden

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van het lid Joseph (NSC) de minister van Armoedebeleid Participatie en Pensioenen voor het CD Pensioenonderwerpen op 4 april a.s. een brief te vragen met de termijn waarop de wetsvoorstellen Verlenging Transitieperiode Toekomst Pensioenen en de Verzamelwet Wet Toekomst Pensioenen aan de Kamer gestuurd zullen worden
Document­datum 25-03-2024
Publicatie­datum 25-03-2024
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Beste griffier,

Voor de procedurevergadering SZW die morgen plaats vindt van 16:30 tot 17:30 wil Agnes Joseph (NSC) graag verzoeken om het volgende punt te agenderen op de Regeling van Werkzaamheden:

Verzoek van het lid Joseph (NSC) aan de minister van Armoedebeleid Participatie en Pensioenen om voor het CD Pensioenonderwerpen op 4 april een briefte ontvangen met de termijn waarop het wetsvoorstel Verlenging Transitieperiode Toekomst Pensioenen en de Verzamelwet Wet Toekomst Pensioenen behandeld zullen worden.


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.