Lijst van vragen over het Jaarverslag Ministerie van Algemene Zaken, het Kabinet van de Koning en de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2022 (Kamerstuk 36360-III-1) - Jaarverslag en slotwet Ministerie van Algemene Zaken, Kabinet van de Koning en de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2022

Deze lijst van vragen i is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 36360 III - Jaarverslag en slotwet Ministerie van AZ, Kabinet van de Koning en de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2022 i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Lijst van vragen over het Jaarverslag Ministerie van Algemene Zaken, het Kabinet van de Koning en de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2022 (Kamerstuk 36360-III-1)
Document­datum 24-05-2023
Publicatie­datum 24-05-2023
Kenmerk 36360 III, nr. ?
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

36360 III Jaarverslag en slotwet Ministerie van Algemene Zaken, het Kabinet van de Koning en de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2022

nr. Lijst van vragen

Vastgesteld (wordt door griffie ingevuld als antwoorden er zijn)

De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken heeft een aantal vragen voorgelegd aan de minister-president, minister van Algemene Zaken over het Jaarverslag Ministerie van Algemene Zaken, het Kabinet van de Koning en de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2022 (TK 36360 III, nr. 1).

Voorzitter van de commissie,

Hagen

Adjunct-griffier van de commissie,

Morrin

Nr

Vraag

Bijlage

Blz. (van)

t/m

1

Kunt u per bewindspersoon aangeven hoeveel communicatiemedewerkers er in dienst zijn, in fte?

2

Kunt u per ministerie aangeven hoeveel communicatiemedewerkers er in dienst zijn, in fte en wat het percentage is ten opzichte van het gehele desbetreffende ministerie?

3

Kunt u nader toelichten waar de verhoogde uitgaven ten behoeve van de verbetering van de informatiehuishouding specifiek aan zijn uitgegeven?

13


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.