Eindverslag - Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Financiën (IXB) en de begrotingsstaat van Nationale Schuld (IXA) voor het jaar 2022 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota)

Dit eindverslag i is onder nr. A toegevoegd aan wetsvoorstel 36120 XV - Wijziging begroting Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2022 (Voorjaarsnota) i en wetsvoorstel 36120 IX - Wijziging begroting Financiën en Nationale Schuld 2022 (Voorjaarsnota) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Financiën (IXB) en de begrotingsstaat van Nationale Schuld (IXA) voor het jaar 2022 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota); Eindverslag
Document­datum 13-07-2022
Publicatie­datum 13-07-2022
Nummer KST1040099
Kenmerk 36120 IX; 36120 XV, nr. A
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2021-2022

36 120 IX

36 120 XV

Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Financiën (IXB) en de begrotingsstaat van Nationale Schuld (IXA) voor het jaar 2022 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota)

Wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota)

A1    MONDELING EINDVERSLAG VAN DE VASTE COMMISSIES VOOR

FINANCIËN2 EN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID3

Vastgesteld 12 juli 2022

De Voorzitter heeft besloten de spoedprocedure bedoeld in artikel 56 jo. artikel 72 Reglement van Orde van de Eerste Kamer toe te passen op de behandeling van de voorstellen van wet tot wijziging van de begrotingsstaten Financiën en Nationale Schuld 2022 (36 120 IX) en wijziging van de begrotingsstaten Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2022 (36 120 XV) in verband met de Voorjaarsnota. De wetsvoorstellen zijn daarop op 12 juli 2022 toegevoegd aan de agenda voor de plenaire vergadering van 12 juli 2022.

De vaste commissies voor Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid hebben hedenochtend over genoemde wetsvoorstellen vergaderd en ten aanzien daarvan mondeling eindverslag uitgebracht onder het voorbehoud dat bij de openbare beraadslaging kan worden ingegaan op de inhoud van de wetsvoorstellen.

De voorzitter van de vaste commissie voor Financiën,

Essers

De voorzitter van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Vos

De waarnemend griffier voor dit verslag,

Bergman

1

   De letter A heeft alleen betrekking op 36 120 IX.

2

   Samenstelling:

Essers (CDA) (voorzitter), Prast (PvdD), Backer (D66), Ester (CU), Faber-van de Klashorst (PVV), Van Apeldoorn (SP), Van Strien (PVv), Jorritsma-Lebbink (VVD), N.J.J. van Kesteren (CDA), Schalk (SGP), Van Rooijen (50PLUS), Vos (VVD), Van Ballekom (VVD), Berkhout (Fractie-Nanninga), Crone (PvdA), Frentrop (Fractie-Frentrop), Geerdink (VVD), Karimi (GL) (ondervoorzitter), Van der Linden (Fractie-Nanninga), Otten (Fractie-Otten), Rietkerk (CDA), Rosenmöller (GL), Vendrik (GL), Van der Voort (D66), Raven (OSF) en Fiers (PvdA).

3

   Samenstelling:

Kox (SP), Essers (CDA), Ester (CU), Vos (PvdA) (voorzitter), Van Strien (PVV), Oomen-Ruijten (CDA), Schalk (SGP), Stienen (D66), De Bruijn-Wezeman (VVD) (ondervoorzitter), A.J.M. van Kesteren (PVV), Van Rooijen (50PLUS), Van Ballekom (VVD), Crone (PvdA), Frentrop (Fractie-Frentrop), Geerdink (VVD), Van Gurp (GL), Moonen (D66), Rosenmöller (GL), Vendrik (GL), De Vries (Fractie-Otten), De Blécourt-Wouterse (VVD), Van Pareren (Fractie-Nanninga), Berkhout (Fractie-Nanninga), Raven (OSF), Prast (PvdD) en N.J.J. van Kesteren (CDA).


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.