Voorstel van de leden Özütok (GL) en Paternotte (D66) om een rondetafelgesprek te houden voor het debat over institutioneel racisme op 2 juli 2020

1.

Kerngegevens

Officiële titel Voorstel van de leden Özütok (GL) en Paternotte (D66) om een rondetafelgesprek te houden voor het debat over institutioneel racisme op 2 juli 2020
Document­datum 25-06-2020
Publicatie­datum 25-06-2020
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

Onderwerp: Voorstel RTG institutioneel racisme

Beste Charles,

Hierbij alvast een vooraankondiging omdat het kort dag is: We mailen vanavond mede namens D66 een voorstel voor een rondetafelgesprek te houden voor het debat over institutioneel racisme volgende week. Dus als we er een meerderheid voor krijgen, dan zal dat waarschijnlijk op dinsdag of woensdagochtend ingepland moeten worden.

Jan Paternotte en ik hadden dit voorstel oorspronkelijk bij SZW (maatschappelijke samenhang) ingediend, maar we kregen van Marc (griffier) terug dat BZK logischer zou zijn. Ik streef er dus naar vanavond een voorstel te mailen (formeel namens Nevin, omdat ik geen lid ben van BZK) en Jan Paternotte. Ik zal het zo concreet mogelijk maken gezien de korte tijdspanne. Dus met een voorstel voor blokken en namen.

In totaal denk ik aan ongeveer 2,5 uur in 3 blokken van 3 sprekers. Ik wilde je er niet mee overvallen, vandaar deze vooraankondiging.

Met vriendelijke groeten,

Niels van den Berge

Tweede Kamerlid GroenLinks


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.