Brief regering; Toezegging reactie op rapport Berenschot “Scenario's bekostiging AOC’s” - Groen onderwijs

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 34284 - Groen onderwijs.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Groen onderwijs; Brief regering; Toezegging reactie op rapport Berenschot “Scenario's bekostiging AOC’s”
Document­datum 01-10-2015
Publicatie­datum 01-10-2015
Nummer KST342842
Kenmerk 34284, nr. 2
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

34 284 Groen onderwijs

Nr. 2 BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN ECONOMISCHE ZAKEN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 28 september 2015

Met deze brief informeer ik uw Kamer dat de reactie op de toezegging bij de Algemene Politieke Beschouwingen van 17 september jl. om in te gaan op de uitkomsten van het Berenschot rapport1, voor de behandeling van de begroting van de Ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en van Economische Zaken (EZ), onderdeel landbouw en natuur, wordt verzonden (Handelingen II 2015/16, nr. 3, Algemene Politieke Beschouwingen).

Dit in overeenstemming met de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

Het rapport Berenschot is in opdracht van de AOC-Raad opgesteld en niet op voorhand gedeeld met OCW en EZ. De uitkomsten en de onderbouwing hiervan dienen te worden gevalideerd om te komen tot een gezamenlijke reactie.

De Staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma

Noot 1

Rapport in opdracht van de AOC Raad geschreven inzake bekostiging van het groen mbo en het door OCW bekostigd mbo, 14 september 2015.


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.