Brief regering; Uitstel reactie op het verzoek om de officiële reacties op de uitkomsten van de IMF artikel IV consultatie van Curaçao en Sint-Maarten aan de Kamer toe te zenden - Vergaderingen Interim Committee en Development Committee

Deze brief is onder nr. 161 toegevoegd aan dossier 26234 - Vergaderingen Interim Committee en Development Committee i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Vergaderingen Interim Committee en Development Committee; Brief regering; Uitstel reactie op het verzoek om de officiële reacties op de uitkomsten van de IMF artikel IV consultatie van Curaçao en Sint-Maarten aan de Kamer toe te zenden
Document­datum 30-07-2014
Publicatie­datum 30-07-2014
Nummer KST26234161
Kenmerk 26234, nr. 161
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

26 234 Vergaderingen Interim Committee en Development Committee

Nr. 161 BRIEF VAN DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 3 juli 2014

Op 26 juni heeft de vaste commissie voor Koninkrijksrelaties mij verzocht te bevorderen dat de officiële reacties op de uitkomsten van de IMF artikel IV consultatie van Curaçao en Sint-Maarten uiterlijk medio augustus beschikbaar zijn en deze reacties vóór 1 september a.s. aan de Kamer te doen toekomen.

In mijn brief van 16 juni jl. (Kamerstuk 26 234, nr. 159) heb ik aangegeven dat de voorliggende IMF rapportage de voorlopige conclusies van het IMF betrof. Het definitieve rapport verschijnt waarschijnlijk in de komende maanden.

Uiteraard ben ik bereid op verzoek van uw Kamer, wanneer het definitieve rapport door het IMF is gepubliceerd, de regeringen van de beide landen te vragen een officiële reactie hierop te geven.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, R.H.A. Plasterk


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.