Brief regering; Uitstel toezending reactie op de initiatiefnota - Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”

Deze brief is onder nr. 4 toegevoegd aan dossier 33888 - Initiatiefnota “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: “Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk”; Brief regering; Uitstel toezending reactie op de Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe inzake het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk
Document­datum 03-07-2014
Publicatie­datum 03-07-2014
Nummer KST338884
Kenmerk 33888, nr. 4
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2013–2014

33 888

Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: «Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en betere benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk»

Nr. 4

BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 26 juni 2014

Op 24 maart kreeg ik het verzoek om een reactie te geven op de Initiatiefnota van de leden Paulus Jansen, Hoogland en de Rouwe: «Een stap vooruit, voorstellen voor de uitbouw en beter benutting van het Nederlandse wandel- en fietsnetwerk». Op 23 april heb ik u laten weten dat u de reactie uiterlijk juni tegemoet kunt zien (Kamerstuk 33 888, nr. 3).

Aan de reactie wordt gewerkt samen met de Economische Zaken en Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarbij is gebleken dat in de zomer op een aantal onderwerpen, zoals de gastvrijheidseconomie, concrete stappen gezet worden. Dit willen we kunnen meenemen in de reactie op de initiatiefnota. De reactie op de initiatiefnota zult u daarom na de zomer ontvangen.

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, W.J. Mansveld


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.