27583 NL - interpellatie
Interpellatie-Oudkerk inzake de huisartsenzorg

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze interpellatie werd gehouden op 17 januari 2001 en werd aangevraagd door Tweede Kamerlid Rob Oudkerk i van de PvdA op 17 januari 2001. De interpellatie richtte zich tot minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Els Borst-Eilers i.

Aanleiding voor de interpellatie waren acties van huisartsen tegen de aanzienlijke stijging in de afgelopen jaren van de praktijkkosten.

Na de aanvraag van deze interpellatie werd er één motie ingediend door de Kamer. Deze is aangenomen. In deze motie werd de regering verzocht om met spoed het CTG te verzoeken om in het kader van de WTG zo spoedig mogelijk te komen met een nieuw tarief per 1 januari 2001 dat een adequate dekking geeft van de gestegen praktijkkosten.

1.

Volledige titel

Interpellatie-Oudkerk inzake de huisartsenzorg

2.

Moties

Bij dit dossier werd in de Tweede Kamer een motie ingediend.

3.

Documenten

(2 stuks)

2 17 januari 2001, motie, nr. 1     KST50783
Motie om zo snel mogelijk nieuwe tarieven voor huisartsenzorg te laten vaststellen, die de gestegen praktijkkosten dekken - Interpellatie inzake de huisartsenzorg
publicatie: 22 januari 2001
 
2 23 januari 2001, brief, nr. 2     KST50941
Brief minister over diverse onderwerpen en bij de voortgangsrapportage over de stand van zaken op het huisartsendossier - Interpellatie inzake de huisartsenzorg
publicatie: 29 januari 2001
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.