Vrijheid is een verantwoordelijkheid; vrijheid is een verantwoordelijkheid' - Alles van waarde is weerbaar; Brief minister over de initiatiefnota 'Alles van waarde is weerbaar

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 30449 - Alles van waarde is weerbaar.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Alles van waarde is weerbaar; vrijheid is een verantwoordelijkheid; Brief minister over de initiatiefnota 'Alles van waarde is weerbaar; vrijheid is een verantwoordelijkheid' 
Document­datum 26-04-2006
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST97069
Kenmerk 30449, nr. 2
Van Justitie (JUS)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2005–2006

30 449

Alles van waarde is weerbaar; vrijheid is een verantwoordelijkheid

Nr. 2

BRIEF VAN DE MINISTER VAN JUSTITIE

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 26 april 2006

Bij brief d.d. 8 maart (kenmerk 06-Just-B-21) verzoekt u om een reactie op de initiatiefnota van de leden Koopmans en Van Haersma Buma inzake «Alles van waarde is weerbaar; vrijheid is een verantwoordelijkheid» (30 449).

Ik wil u allereerst danken voor toezending van het rapport. Uiteraard ben ik bereid aan uw verzoek te voldoen en, namens het kabinet, een reactie te geven op het rapport. Ik acht het daarbij van belang de reactie van uw Kamer te vernemen op dit rapport van de CDA-fractie. Graag zou ik die reactie willen betrekken bij het opstellen van de gevraagde kabinetsreactie.

De Minister van Justitie, J. P. H. Donner

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.