Brief minister bij het ontwerp-besluit tot wijziging van het Besluit nevenvestigings- en nevenzittingsplaatsen - Drugssmokkel Schiphol

Deze voorhang is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 28192 - Drugssmokkel Schiphol.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Drugssmokkel Schiphol; Brief minister bij het ontwerp-besluit tot wijziging van het Besluit nevenvestigings- en nevenzittingsplaatsen 
Document­datum 21-01-2002
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST58831
Kenmerk 28192, nr. 3
Van Justitie (JUS)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2001–2002

28 192

Drugssmokkel Schiphol

Nr. 3

BRIEF VAN DE MINISTER VAN JUSTITIE

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 21 januari 2002

Hierbij zend ik u in het kader van de wettelijk voorgeschreven voorhangprocedure (artikelen 41, derde lid, en 59, derde lid, van de Wet op de rechterlijke organisatie) een ontwerp-besluit tot wijziging van het Besluit nevenvestigings- en nevenzittingsplaatsen.1 De ministerraad heeft vrijdag 18 januari jl. ingestemd met het voorleggen aan beide kamers van dit ontwerp-besluit. Het ontwerp-besluit is reeds aangekondigd in mijn brief van 18 januari jl. inzake de drugskoeriers. Voor de inhoud van het ontwerp-besluit verwijs ik naar de ontwerp-nota van toelichting.

Ik zou het op prijs stellen indien de Kamer dit ontwerp-besluit zou willen betrekken bij het komende debat deze week en alsdan te kennen te geven dat het ontwerp-besluit om advies aan de Raad van State kan worden voorgelegd.

De Minister van Justitie, A. H. Korthals

1 Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.