Geleidende brief bij het initiatiefvoorstel - Voorstel van de leden Van Oven en O.P.G. Vos tot wijziging van het Wetboek van Strafvordering en de Wet tenuitvoerlegging strafvonnissen (verhoging maximale strafmaat politierechter)

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan wetsvoorstel 26274 - Initiatiefvoorstel Wijziging van het Wetboek van Strafvordering en de Wet overdracht tenuitvoerlegging strafvonnissen (verhoging maximale strafmaat politierechter) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Voorstel van de leden Van Oven en O.P.G. Vos tot wijziging van het Wetboek van Strafvordering en de Wet tenuitvoerlegging strafvonnissen (verhoging maximale strafmaat politierechter); Geleidende brief bij het initiatiefvoorstel 
Document­datum 03-11-1998
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST31794
Kenmerk 26274, nr. 1
Van Staten-Generaal (SG)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 1998–1999

26 274

Voorstel van wet van de leden Van Oven en O. P. G. Vos houdende wijziging van het Wetboek van Strafvordering en de Wet overdracht tenuitvoerlegging strafvonnissen (verhoging maximale strafmaat politierechter)

Nr. 1

GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

’s-Gravenhage, 3 november 1998

Hierbij doen wij u overeenkomstig het bepaalde in artikel 114 van het Reglement van Orde een voorstel van wet toekomen houdende wijziging van het Wetboek van Strafvordering en de Wet overdracht tenuitvoerlegging strafvonnissen (verhoging maximale strafmaat politierechter).

De memorie van toelichting, die het wetsvoorstel vergezelt, bevat de gronden waarop het rust.

Van Oven O. P. G. Vos

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.