Brief met verzoek van de zijde van de Tweede Kamer om nadere inlichtingen over de voorgenomen oprichting van dit fonds - Machtiging tot medewerking aan de oprichting van een Waarborgfonds voor de zorgsector

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan wetsvoorstel 25627 - Machtiging tot medewerking aan de oprichting van een Waarborgfonds voor de zorgsector i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Machtiging tot medewerking aan de oprichting van een Waarborgfonds voor de zorgsector; Brief met verzoek van de zijde van de Tweede Kamer om nadere inlichtingen over de voorgenomen oprichting van dit fonds 
Document­datum 14-10-1997
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST24468
Kenmerk 25627, nr. 2
Van Staten-Generaal (SG)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 1997–1998

25 627

Oprichting waarborgfonds zorgsector

Nr. 2

BRIEF VAN HET LID M. M. H. KAMP C.S.

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

’s-Gravenhage, 14 oktober 1997

Gelet op artikel 29 van de Comptabiliteitswet geven ondergetekenden de wens te kennen nadere inlichtingen te ontvangen over de voorgenomen oprichting van het waarborgfonds zorgsector. In het overleg van 8 oktober jl. tussen de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de notitie «Vormgeving waarborgfonds zorgsector» (kamerstukken 1997/98, 25 627, nr. 1) is het toezenden voor de behandeling van het JOZ 1998 van aanvullende inlichtingen reeds toegezegd.

M. M. H. Kamp

Bolkestein

Blauw

Blaauw

Cherribi

Essers

Van Heemskerck Pillis-Duvekot

Hessing

Van Hoof

Hoogervorst

Cornielje

Korthals

Luchtenveld

Remkes

Van Reij

Van Blerck-Woerdman

Rijpstra

Van der Stoel

Te Veldhuis

Verbugt

Voûte-Droste

B. M. de Vries

J. M. de Vries

Weisglas

Van der Doel

Hofstra

Keur

Klein Molekamp

O. P. G. Vos

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.